Spoločnosť Mercedes-Benz schválila pneumatiku NEXEN N’FERA SPORT ako originálnu výbavu pre najnovšiu triedu E. Originálne schválenie zaručuje použitie na vozidlách predávaných po celom svete. Model 11. generácie bude vybavený pneumatikami NEXEN s rozmerom 225/55 R18 102Y XL.

N’FERA SPORT je európska prémiová športová pneumatika vyrábaná v európskom závode spoločnosti NEXEN Tire. Ponúka vynikajúci odvod vody vďaka 3+1 širokým drážkam a asymetrickému dezénu, ktorý dokonale vyhovuje športovému štýlu jazdy a poskytuje vynikajúci výkon na mokrej aj suchej vozovke.

Optimalizáciou dezénu sa výrazne zlepšila ovládateľnosť pri vysokých rýchlostiach, jazdný komfort, tlmenie hluku a použitím nových zmesí sa maximalizoval trakčný výkon.

Medzitým získala pneumatika N’FERA SPORT v testoch letných pneumatík, ktoré uskutočnili popredné európske automobilové časopisy, ako napríklad nemecký Auto Bild, ADAC a Ace Lenkrad, hodnotenie “dôrazne odporúčaná” a “odporúčaná na kúpu” na základe kvality a technológie výrobku. Získala tiež hlavnú cenu v kategórii produktového dizajnu v rámci Red Dot Design Awards v Nemecku.

Vyberte si z našej ponuky letných pneumatík Nexen.

Predchádzajúci článokFalken: Z nákladných vozidiel na pretekársku trať
Ďalší článokĎalšie pódiové umiestnenie Falken na Nürburgringu